Liviu Dragnea rămâne în închisoare!

169
Foto: g4media

 

Liviu Dragnea rămâne în închisoare după ce Tribunalulul Bucureşti a respins, joi, contestația privind eliberarea condiționată, decizia fiind una definitivă. Acesta va putea depune o nouă cerere după 27 august.

Fostul lider PSD a solicitat să fie eliberat din Penitenciarul Rahova, unde a executat doi ani închisoare din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD și apropiat al lui Liviu Dragnea, a declarat că este „siderat” de decizia magistraților.

Sunt siderat la fel ca și mulți alți români în acest moment. (…) Se pare că sistemul nu vrea, încălcând toate legile, dreptul constituțional, dreptul penal, absolut tot ce există în legislația românească pentru a-l ține pe Dragnea după gratii și toată lumea a început să vadă acest lucru și foarte mulți oameni din România devin tot mai nervoși vizavi de acest subiect, așa cum suntem și noi, prietenii și apropiații lui”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena3.