Locul 4 cu echipa României pentru Paraschiva Borș și Marcel Bălan, în proba de semimaraton de la Campionatului Mondial de Atletism Masters

477

Astăzi, în ultima zi de întreceri a Campionatului Mondial de Atletism Masters de la Torun (Polonia), reprezentanții noștri Paraschiva Borș și Marcel Bălan au reușit rezultate meritorii în proba de semimaraton. Ambii au reușit să se claseze pe locul 4, pe echipe. În proba feminină, la categoria 50 de ani, Paraschiva Borș a reprezentat România alături de făcut echipă cu Maria Popescu și Ioana Nica, în timp ce, la masculin – 40 de ani, Marcel Bălan a reușit clasarea meritorie alături de Arhur Miklos și Gabriel Pătru. Paraschiva Borș s-a remarcat la semimaraton, în proba individuală, acolo unde a ocupat locul 8, iar Marcel Bălan a avut al 26-lea timp.

În clasamentul final pe medalii de la Campionatul Mondial, Romania a ocupat locul 26 din 55 de națiuni. Tricolorii se întorc acasă cu 4 medalii de aur, 4 de argint și 4 de bronz. Germania este cea mai importantă forță a atletismului mondial la Masters. A câștigat 262 de medalii: 100 de aur, 79 de argint și 83 de bronz.