Lucrări de amploare la secţiile externe ale SJU Bistriţa de pe strada Alba Iulia

242

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat că lucrările de reabilitare și modernizare efectuate la secțiile externe ale Spitalului Județean de Urgență Bistrița de pe strada Alba Iulia sunt în grafic. La finalul acestora, pacienții vor ava parte de condiții foarte bune, fiecare salon urmând să aibă baie proprie.

Sănătatea a fost și va rămâne prioritară! Încă dinaintea pandemiei, am început investițiile în sănătate, iar acum sunt în desfășurare lucrări de amploare și la secţiile externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa de pe strada Alba Iulia. Aici, se vor muta-n casă nouă, secții importante, precum: Boli Infecțioase, Dermatovenerologia și Oncologia medicală. Unul dintre cele mai importante lucruri este că pacienții vor beneficia de un confort sporit, având baie în fiecare salon și rampe pentru distribuirea fluidelor medicale, printre care și oxigen”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Totodată, complexul spitalicesc de pe Alba Iulia va avea și saloane de Terapie Intensivă.

Președintele CJ Bistrița-Năsăud subliniează că aceste lucrări se efectuează prin intermediul unui proiect finanţat din fonduri europene, susținut substanțial de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Scopul acestuia este ca pacienții să beneficieze de condiții optime de tratament.

”Trecem printr-o perioadă dificilă, dar nu ne lăsăm, uniți pentru oameni, continuăm munca!”, a mai spus Moldovan.