Lucrările la Sala Polivalentă din Complexul Wonderland avansează (FOTO)

113

Lucrările de construcție a noii Săli Polivalente din Unirea sunt în plină desfășurare, spune președinte Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

”Este maraton de lucrări la noua Sală Polivalentă din Complexul Sportiv Unirea. Echipa a început închiderea construcției cu panourile termoizolante cu miez de vată minerală, iar pentru că vremea ne permite, se lucrează și la terenurile exterioare, de: baschet, tenis, fotbal/handbal și la pista de atletism. De asemenea, cele 30 de camere duble, care vor găzdui sportivii veniți pentru competiții sau cantonamente, sunt deja conturate. Mai sunt lucruri de făcut, dar alături de o echipă serioasă și pusă pe treabă, continuăm munca”, a precizat Emil Radu Moldovan.

Investiția în amenajarea Sălii Polivalente din Complexul Wonderland din Unirea se ridică la 96 milioane de lei. Fondurile sunt asigurate de Guvernul României, în vreme ce investiția este derulată de Ministerul Derulării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții.

Contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de amenajare a acestui obiectiv a fost semnat în toamna anului 2019. Licitația pentru execuția lucrărilor a fost câștigată de asocierea dintre trei companii – SC Frasinul, Erbașu, Dico și Țigănaș.

VIDEO: Cel mai modern Complex Sportiv Polivalent va fi construit la Bistrița