Mai mulți traficanți de droguri au fost reținuți în centrul orașului Năsăud

1181

 

Demonstrație de forță în plină stradă, la Năsăud, la orele amiezii de azi, din partea procurorilor DIICOT și forțelor speciale de poliție față de suspecți în ceea ce privește traficul de droguri. Scenele șocante pentru un orășel liniștit precum Năsăudul s-au petrecut pe Bulevardul Grănicerilor, la intersecția cu strada Crinului. Practic a fost ca în filme, oamenii legii intervenind direct în trafic pentru a-i bloca cu mașinile pe suspecții traficați de droguri, trei persoane fiind reținute, captura incluzând și mai multe pachete ce se vor constitui drept probe în dosar. Identitatea celor reținuți direct din trafic nu a fost făcută publică, însă cei lumea prezentă ”ca la urs” a constatat că mașina urmărită și blocată este înmatriculată în Vrancea.

(VIDEO) Ca-n filme, la Năsăud ! Traficanți de droguri reținuți direct din trafic de ”mascați”Demonstrație de forță în plină stradă, la Năsăud, la orele amiezii de azi, din partea procurorilor DIICOT și forțelor speciale de poliție față de suspecți în ceea ce privește traficul de droguri. Scenele șocante pentru un orășel liniștit precum Năsăudul s-au petrecut pe Bulevardul Grănicerilor, la intersecția cu strada Crinului. Practic a fost ca în filme, oamenii legii intervenind direct în trafic pentru a-i bloca cu mașinile pe suspecții traficați de droguri, trei persoane fiind reținute, captura incluzând și mai multe pachete ce se vor constitui drept probe în dosar. Identitatea celor reținuți direct din trafic nu a fost făcută publică, însă cei lumea prezentă ”ca la urs” a constatat că mașina urmărită și blocată este înmatriculată în Vrancea. Năsăudul a devenit celebru în ceea ce privește traficul de droguri de acum mai bine de 7 ani, atunci când descinderi masive au vizat mai multe locuințe și baruri din localitate, acțiuni soldate cu reținerea a zeci de persoane, în special elevi și adolescenți. De atunci, periodic, ”academicienii” au fost răscoliți de polițiștii, ultima acțiune de acest fel având loc fix în urmă cu un an de zile.

Publicată de Radu Sîrbu pe Miercuri, 5 iunie 2019

Năsăudul a devenit celebru în ceea ce privește traficul de droguri de acum mai bine de 7 ani, atunci când descinderi masive au vizat mai multe locuințe și baruri din localitate, acțiuni soldate cu reținerea a zeci de persoane, în special elevi și adolescenți. De atunci, periodic, ”academicienii” au fost răscoliți de polițiștii, ultima acțiune de acest fel având loc fix în urmă cu un an de zile.