Mamografii gratuite la Policlinica Bistrița: Programarea se poate face și on line

1008
Nurse Assisting Patient Undergoing Mammogram

Un program de screening gratuit oferit de Spitalul Județean de Urgență Bistrița prin intermediul Policlinicii situată pe str. Gării nr. 9-11. Este încă un anunț important făcut de managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany.

Ce trebuie să faceți?

Tot ce trebuie sa faceti este sa cereti medicului dumneavoastra de familie un bilet de trimitere catre specialitatea Obstetrica-Ginecologie si sa faceti o programare la cabinetul nostru de specialitate accesand linkul http://sjub.ro/programari-online-policlinica/ , urmand sa va prezentati in ziua si la ora programarii direct la cabinetul de la etajul II camera 73.

Reamintim că:

Cancerul de san este unul din cele mai frecvente tipuri de cancere diagnosticate in randul femeilor din lumea intreaga. Deoarece in faza incipienta nu manifesta vreun simptom, este deosebit de important sa faceti testele de screening recomandate:
examinare clinica a sanului efectuata de medicul ginecolog o data pe an incepand cu varsta de 40-50 de ani;
mamografia o data la 1-3 ani incepand cu varsta de 40-50 de ani sau chiar mai devreme daca exista cazuri de cancer de san in familie.

Policlinica Bistrita (Ambulatoriul Integrat al Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita) participa la acest program de preventie si ofera pacientelor asigurate atat consultatii de specialitate cat si mamografii gratuite.