Mașină care circula haotic prin Bistrița, oprită de jandarmi. Ce s-a găsit în interiorul autoturismului (FOTO)

204

Misiune mai puțin obișnuită a jandarmilor, vineri seara, pe străzile din Bistrița. Aceștia au oprit un autoturism care circula haotic și în interiorul căruia se aflau doi tineri. În timpul controlului, jandarmii au descoperit în mașină mai multe sticle și pungi cu prenadez.

Vineri seara, în jurul orei 20.00, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil, aflați într-o acțiune de patrulare pe strada Gării din municipiul Bistrița, au fost sesizați de către un tânăr care conducea o motocicletă, cu privire la faptul că un autoturism înmatriculat în județul Neamț este condus haotic pe una dintre străzile din apropiere. Mai mult decât atât, acesta era să fie acroșat de către respectivul conducător auto”, precizează Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Astfel, jandarmii au pornit imediat înspre zona indicată de motociclist și au ajuns din urmă autoturismul cu numere de Neamț. 

”Pe lângă faptul că circula cu viteză, autovehiculul era condus haotic, jandarmii observând faptul că la una dintre trecerile pentru pietoni din zonă era să fie acroșată o persoană, care fusese evitată în ultimul moment. Ca urmare, echipajul de jandarmerie a pornit pe urmele autoturismului în cauză, iar în momentul în care șoferul mașinii a virat spre o stradă închisă jandarmii s-au apropiat de autoturism și au observat că înăuntru se aflau doi bărbați”, mai arată IJJ Bistrița-Năsăud. 

Cei în cauză au fost scoși imediat din mașină, iar la o primă verificare a interiorului autovehiculului au fost depistate mai multe sticle și plase pline cu prenadez.

Jandarmii au sesizat în acest caz Poliția Rutieră, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, celălalt ocupant al mașinii fiind condus la sediul Poliției pentru efectuarea cercetărilor.

Cei doi bărbați au 28, respectiv 31 de ani, unul fiind din Bistrița și celălalt din Ghinda.

FOTO: Jandarmeria Bistrița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.