MASTER PROD ÎȚI ADUCE NATURA ÎN CASA TA

759

Poate parea greu de crezut, dar nu este nici pe departe atat de greu de realizat. Tot ceea ce aveti nevoie este de o gradina si de specialistii de la Master Prod.

        

Conceptul de wintergarden isi are originea in secolul 17, cand nobilimea construia anexe din sticla, in care erau adapostite plante tropicale. In prezent, gradinile de iarna sunt o aditie menita sa completeze locuinta dumneaoastra cu o incapere multifunctionala.

Este practic o terasa inchisa cu suprafete vitrate. Poate avea luminatoare si deschideri cu panouri culisante din sticla.

Acest spatiu poate fi folosit ca un living, in care va puteti primi oaspetii sau o zona de relaxare. Va puteti afla in mijlocul naturii, dar in acelasi timp sa fiti protejati de caldura, vant, ploaie, ninsoare si frig.

Gradina de iarna poate fi amenajata in continuarea casei dumneavoastra, tip veranda. Dar aceste structuri pot fi construite si de sine statatoare, tip cupole sau foisoare.

 

Panourile din sticla folosite pot fi prevazute cu bariera termica, astfel incat iarna sa ofere protectie impotriva schimbarilor de temperatura. Mai mult, aceste structuri asigura si protectie solara si de difuzie a luminii.

 

 

Panouri culisante din sticla, cu tamplarie din aluminiu va permit sa tranformati gradina de iarna dintr-un spatiu inchis, in unul deschis rapid si cu minimum de efort. Veti beneficia astfel de propria terasa acoperita, dar și de o incapere care va ofera confort si protectie.

 

Specialistii Master Prod vor personaliza gradina dumneavoastra de iarna in functie de stilul casei, dar si de specificatiile dumneavoastra.

 

Puteti opta pentru diverse elemente de design, protectie si rezistenta, astfel incat sa simtiti cu adevarat ca acest spatiu este parte integranta a locuintei dumneavoastra.