marți, noiembrie 29, 2022
AcasăSocialMaterial lemnos în valoare de peste 10.000 de lei, fără documente legale,...

Material lemnos în valoare de peste 10.000 de lei, fără documente legale, ridicat în vederea confiscării

-

Nereguli sancționate de polițiști, în urma unor controale în trafic și la depozite de material lemnos. Material lemnos în valoare de peste 10.000 de lei, fără documente legale, ridicat în vederea confiscării

„La data de 7 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu lucrători din cadrul ocoalelor silvice au acționat pe raza județului Bistrița-Năsăud, pentru combaterea activităților ilicite în domeniile economice specifice exploatării, prelucrării și comercializării materialului lemnos și combaterea braconajului piscicol.

Astfel, au fost oprite pentru verificări 7 autovehicule, dintre care 4 transporturi de material lemnos și au fost legitimate 8 persoane. Totodată, au fost desfășurate verificări la un depozit de material lemnos de pe valea Ilvelor.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 9000 lei, toate conform Legii 171/2010, pentru nereguli privind activitățile de comercializare și transport al materialului lemnos.

De asemenea, ca măsură complementară, pentru nereguli constatate, a fost confiscată cantitatea de 11,78 metri cubi de cherestea de esență rășinoase, în valoare de 10278 de lei, fără documente legale și care aparținea agentului economic controlat.”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri