Micii fotbaliști de la Transilvania Bistrița se călesc în Interliga Națională de Fotbal

1367

La sfârșitul săptămânii trecute, 46 de jucători de la ACS Transilvania Bistrița au participat la etapa I a Interligii Naționale de Fotbal, întrecere rezervată grupelor de vârstă 2009, 2010, 2011 și 2012 și organizată la Zalău.

A fost un bun prilej de testare a micilor fotbaliști bistrițeni, care au jucat contra celor de la Viitorul Zalău, Mara Baia Mare, Viitorul Sighet și Kinder Carei. Desfășurată sub patronajul Federației Române de Fotbal, Interliga Națională de Fotbal este o competiție în care joacă toate echipele clubului deodată, cu echipele altui club. Terenul de joc este împărțit în patru terenuri de dimensiuni diferite cât și al porților, fiecare copil având posibilitatea să se exprime prin joc, neexistând presiunea rezultatelor.

“Felicităm toți jucătorii pentru evoluția lor. Această competiție este foarte foarte utilă pentru clubul nostru, deoarece putem să oferim tuturor copiilor jocuri cu adversari bine instruiți din regiunea Nord-Vest. În județ la noi numărul echipelor este foarte restrâns și nu se organizează competiții care ar putea să genereze progresul acestor copii talentați. Pentru ei practicarea unui sport de echipă, deplasările cu autocarul, meciurile cu alți copii de vârsta lor, îi responsabilizează, devin mai sociabili și mai maturi“, au ținut să sublinieze oficialii ACS Transilvania Bistrița.