Minor prins de polițiști la volanul unei mașini în Bistrița!

1961

Un minor în vârstă de 15 ani din Bistrița a fost oprit în trafic de către polițiști iar în autoturism se afla și proprietarul mașinii, un tânărul de 20 de ani care i-ar fi încredințat autoturismul pentru a-l conduce, deși ar fi știut că nu are dreptul să conducă.

“La data de 20 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii prevăzute de art. 335 din Cod Penal, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Vizați de comiterea faptei sunt doi tineri de 15 și 20 de ani, ambii din Bistrița. Polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control, pe o stradă din Bistrița, un autoturism care era condus de minor. În autoturism se afla și proprietarul, respectiv tânărul de 20 de ani care i-ar fi încredințat autoturismul pentru a-l conduce, deși ar fi știut că nu are dreptul să conducă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier.”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.