Municipiul Bistrița are viceprimari. Cine sunt aceștia

451

Municipiul Bistrița are doi viceprimari, aceștia fiind desemnați din rândul consilierilor care fac parte din noul Consiliu Local. Este vorba despre Sorin Hangan și Călin Stan. 

Noii viceprimari au fost aleși în prima ședință din mandatul 2020 – 2024 a Consiliului Local Bistrița, fiind votați de 14 din cei 21 de consilieri prezenți, restul abținându-se de la vot.

Primarul Ioan Turc s-a arătat încrezător că va face echipă bună alături de cei doi viceprimari.

”Avem viceprimari, viceprimar 1- domnul Sorin Hangan, viceprimar 2 – domnul Călin Stan. Îi felicit! Ne așteaptă o perioadă foarte grea, ca să fiu tranșant, o perioadă în care vom fi obligați să renunțăm la orice fel de divertisment. Sunt de două zile aici și am înțeles care este amplitudinea problemelor din Primăria municipiului Bistrița. Sunt convins că vom face o echipă bună în interesul unei guvernări locale performante. Important este ca bistrițenii să simtă că în Primărie muncește o echipă într-adevăr performantă și bine intenționată”, a declarat primarul Bistriței, Ioan Turc, într-o conferință de presă organizată la finalul primei ședințe a noului Consiliu Local.

În perioada următoare, noii primari vor afla care le sunt atribuțiile.