Nouă persoane au fost reținute de polițiști în urma perchezițiilor efectuate miercuri

313

În urma perchezițiilor efectuate într-un dosar de braconaj, polițiștii din Bistrița-Năsăud au dispus reținerea unui număr de 9 persoane. Acestea sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și braconaj.

”La data de 28 aprilie, polițiștii din Bistrița-Năsăud au efectuat 80 de percheziții domiciliare, în județul Bistrița-Năsăud, într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, pentru infracțiuni de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și braconaj. În urma perchezițiilor efectuate, au fost indisponibilizate 39 de arme, din care 35 letale, cu destinația vânătoare (2 dintre acestea fiind deținute ilegal), 4 arme neletale din categoria celor supuse regimului autorizării (toate 4 deținute ilegal), 607 cartușe pentru arme letale deținute ilegal, peste 20 de kilograme de carne vânat, peste 200 de trofee de vânat, 265 de litri de alcool etilic, telefoane mobile și bani”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În acest caz a fost dispusă măsura reținerii față de 9 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și braconaj.

În cursul zilei de astăzi, vor fi continuate activitățile, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Percheziții în Bistrița-Năsăud într-un dosar privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj (FOTO/VIDEO)