O campanie de vaccinare împotriva COVID-19 se va desfășura în Lechința

107

O nouă campanie de vaccinare împotriva COVID-19 va avea loc la finalul acestei săptămâni în județul Bistrița-Năsăud, urmând să se desfășoare pe raza localității Lechința, a anunțat prefectul Stelian Dolha.

Prezent într-o emisiune de la Radio Someș, Stelian Dolha a precizat că noua campanie se va desfășura sâmbătă, 22 mai, cu ajutorul unei echipe mobile de vaccinare de la Spitalul Militar Cluj. Echipa va asigura vaccinarea locuitorilor comunei Lechința, precum și a persoanelor care locuiesc în alte localități din apropiere.

”O să încercăm să aducem toate satele din jurul Lechinței, iar persoanele care doresc să se vaccineze să poată să o facă acolo, la Lechința. Vaccinarea se va face cu ajutorul unei echipe mobile de la Ministerul Apărării Naționale, de la Cluj. Cei de la Armată au un centru mobil, o mașină care este echipată și care are toate dotările necesare”, a explicat Stelian Dolha.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, potrivit prefectului, aproximativ 18 la sută din populația județului Bistrița-Năsăud s-a vaccinat cu cel puțin o doză de vaccin împotriva COVID-19.