O mașină a aterizat în râul Someșul Mare la Ilva Mică. La Susenii Bârgăului un bărbat a fost scos de sub un mal de pământ

603

O mașină a căzut în râul Someșul Mare pe raza comunei Ilva Mică. Pasagerii, conștienți, s-au autoevacuat din automobile, ele fiind preluate de echipajele medicale.  Un alt eveniment important al acestei după-amieze este bărbatul prins sub un mal de pământ la Susenii Bârgăului, lângă podul de pe DN 17. La faţa locului, au fost direcţionate un echipaj de prim ajutor, un echipaj de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dar şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Persoanele de la locul incidentului, împreună un echipajele de pompieri au reușit scoaterea barbatului de sub pământ. Acesta este constient, cooperant preluat de echipajul medical.

Referitor la accidentul din Ilva Mica: Echipajele medicale au găsit 2 persoane, ieșite din apa. O femeie în vârstă de 39 de ani prezintă un traumatism la nivelul coloanei vertebrale și va fi transportată la spital pentru continuarea investigațiilor și îngrijirilor medicale ce se impun. Cealaltă victimă nu are nevoie de îngrijiri medicale.