O nouă acțiune de împădurire a celor de la Tășuleasa Social: 23 martie la Sânmihaiu de Câmpie. Sunt așteptați 1.400 de voluntari

501

Tășuleasa Social pregătește în aceste zile o nouă acțiune de împădurire, locația fixată fiind dealurile din jurul comunei Sânmihaiu de Câmpie. E vorba de 10 hectare care sunt pregătite de plantare, principalul partener fiind Banca Transilvania. La acțiunea sunt așteptați 1.400 de voluntari.

”Pădurea Transilvania 5.0 – pădurea ne cheamă! Plantăm la Sânmihaiu de Câmpie în data de 23 martie, sâmbătă, coordonate GPS: 46.8728, 24.3388
https://www.google.ro/…/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2…

Ora de începere a acțiunii: ora 10:00

Transport oferit de Tășuleasa Social din orașele Cluj, Bistrița și Mureș.
Plecare din Bistrița: sâmbătă dimineața la ora 8:00 din fața Palatului de Justiție Bistrița. Plecare din Cluj: sâmbătă dimineața la ora 8:00 din parcarea Sălii Sporturilor ”Horia Demian”. Plecare din Mureș: sâmbătă dimineața la ora 8:00 din parcarea din spatele Teatrului Național

Început de plantare: ora 10:00
Masa de prânz: ora 14:00
Întoarcere acasă: ora 16:00

”Vă rugăm să vă înscrieți pe link-ul de mai jos, doar dacă sunteți siguri că veți participa! Să aveți mare atenție la Regulament GDPR, regulament împădurire și instrucțiuni și să fiți punctuali! Voluntarii sub 16 ani trebuie să ne aducă semnat consimțământul unui tutore, documentul descărcabil aici:
http://www.tasuleasasocial.ro/…/03/AcordParentalPlantare.doc – verificați în Downloads descărcarea lui)

Link înscrieri: www.tasuleasasocial.ro/regulament-impaduriri/

Vă așteptăm cu mare drag să vă alăturați împăduririi de primăvară de la Sânmihaiu de Câmpie, în data de 23 martie 2019 cu mic cu mare! Asigurăm transport, o masă caldă, un ceai cald, ceva dulce, apă, sape, mănuși și puieți, veselie și voie bună (asigurate de un moment surpriză)!

Locurile în autocare vor fi disponibile în funcție de numărul de înscriși pe listă, deci vă rugăm să specificați cu atenție orașul din care veți lua transportul asigurat de Tășuleasa Social. În caz de renunțare, vă rugăm frumos să ne anunțați la adresa de email: asociatia@tasuleasasocial.ro! Luăm aceste măsuri deoarece Tășuleasa Social suportă cheltuieli care sunt irecuperabile, costurile fiecărui voluntar înscris fiind acoperite de noi indiferent de prezența acestuia la plantare.

Așteptăm maxim 1.400 de participanți motivați și cu dor de plantat, așa că nu ratați!”, conchid cei de la Tășuleasa Social.