vineri, mai 27, 2022
AcasăAdministrație-PoliticOana Săcălean (PMP):"Două luni, cam atât durează să primești răspuns la o...

Oana Săcălean (PMP):”Două luni, cam atât durează să primești răspuns la o solicitare depusă în aplicația iReport Bistrița!”

-

Oana Săcălean, consilier local din partea PMP în Consiliul Local Bistrița, s-a arătat nemulțumită de faptul că a fost nevoită să aștepte aproape două luni pentru a primi răspuns la o solicitare pe care a înaintat-o Primăriei Bistrița prin intermediul aplicației iReport.

Printr-o postare pe o rețea de socializare, Oana Săcălean a explicat că, în data de 19 august 2021, a cerut Primăriei Bistrița, prin aplicația iReport, să precizeze dacă municipalitatea ia în calcul reamenajarea unui parc pentru copii de pe strada Năsăudului. Răspunsul la această solicitare a venit abia după două luni, în data de 26 octombrie 2021.

Două luni, cam atât durează un răspuns a unei solicitări în aplicația iReport Bistrița! În data de 19 August 2021 am cerut Primăriei Bistrița amenajarea parcului de pe strada Năsăudului ( în spate la blocul turn), răspuns primit în data de 26 Octombrie 2021. Vestea bună este că Primăria Bistrița, prin Direcția Servicii Publice are în curs procedura de achiziționare a echipamentelor de joacă aferente a 13 spații de joacă. După achiziționarea echipamentelor noi, acestea vor înlocui echipamentele de joacă vechi din spațiile de joacă existente. Aștept cu interes înlocuirea acestor echipamente, care se află într-o stare deplorabilă!”, a scris pe Facebook Oana Săcălean, consilier local PMP.

În opinia consilierului PMP, termenul în care cetățenii primesc răspuns prin aplicația iReport Bistrița este prea mare, lucru care este inadmisibil, având în vedere că unele solicitări trebuie soluționate cât mai repede.

Oana Săcălean cere Primăriei Bistrița să ia măsuri pentru a soluționa această deficiență.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri