Patru persoane, implicate într-un accident produs la Unirea (FOTO)

224

Patru persoane au fost rănite, marți, într-un accident produs pe DN 17, la Unirea. 

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, în accident au fost implicate trei autovehicule, două autoturisme și o mașină de mare tonaj. La locul accidentului s-au deplasat două echipaje ale SAJ Bistrița-Năsăud, care au găsit patru victime.

”Echipajele medicale SAJ au găsit patru victime conștiente ieșite din autoturisme. Trei victime (un minor de 15 ani, o femeie de 48 ani și un bărbat de 27 ani prezentau leziuni minore și au refuzat transportul la spital. O a patra victima, bărbat de 36 ani, prezenta un traumatism de coloana cervicală. El a fost stabilizat de către echipajele medicale și a fost transportat la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE

”Din verificările efectuate de polițiștii Biroului Rutier a reieșit faptul că, un tânăr de 27 de ani, din Lunca Ilvei, în timp ce conducea o autospecializată (cu care se transportă beton) pe direcția Bistrița-Livezile, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe aceeași direcție și care era condus de un bărbat de 36 de ani, din județul Timiș. Acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o femeie de 48 de ani, din Bistrița. În urma accidentului, bărbatul de 36 de ani și femeia de 48 de ani au fost răniți. Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspctoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului Rutier conținuă cercetările în acest caz.

FOTO: SAJ Bistrița-Năsăud