Paul Ştir, primar Căianu Mic: Zi plină la cea de a XXII – a Adunare Generală a Asociației Comunelor din România!

591

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir, este prezent, în aceste zile, la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România, sigur, alături de alţi foarte mulţi edili din judeţul Bistriţa-Năsăud. Potrivit celor spuse de Paul Ştir, la lucrările conferinței au participat importante oficialități din Guvernul României dintre care îi putem aminti pe premierul Viorica Dăncilă, Petre Daea, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Eugen Teodorovici, Ministrul Finanțelor Publice, dar şi Ioan Deneș, Ministrul Apelor și Pădurilor. De asemenea, au mai participat și importanți parteneri în administrația publică locală din Republica Moldova și Uniunea Europeană!

PAUL ŞTIR: „ S-au purtat discuții constructive despre problemele care apar în administrația publică locală și s-au luat decizii importante cu privire la dezvoltarea satului românesc și îmbunătățirea procesului administrativ pe plan local!

Continuăm dezvoltarea comunei Căianu Mic cu ajutorul fondurilor de la Uniunea Europeană, Guvernul României, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și contribuții din bugetul local! În următoarea perioadă se vor implementa numeroase proiecte în comuna noastră in ceea ce privește modernizarea iluminatului public, asfaltarea unui număr de 46 străzi, modernizare cămine culturale, investiții în sănătate, investiții în utilități, investiții in sport, precum și alte investiții care țin de dezvoltarea infrastructurii pe plan local. Oameni buni, mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate lucrurile și în același timp vă mulțumesc și dumneavoastră pentru tot sprijinul acordat!”, a spus Paul Ştir.