miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăAdministrație-PoliticPe cine a desemnat organizația PNL Sângeorz-Băi să ocupe postul de primar...

Pe cine a desemnat organizația PNL Sângeorz-Băi să ocupe postul de primar interimar în orașul-stațiune

-

Liberalul Cătălin Bota, consilier local în cadrul Consiliului Local Sângeorz-Băi, a fost desemnat de organizația PNL Sângeorz-Băi să ocupe fotoliul de primar interimar al orașului-stațiune, a anunțat Biroul de presă din cadrul administrației locale.

Duminică, 4 iulie 2021, la Sângeorz-Băi a avut loc o ședință a Biroului Politic Local PNL, ședință în cadrul căreia dl Cătălin Bota a fost propus și votat ca viitor primar interimar. Cătălin Bota este inginer la una dintre cele mai cunoscute firme din județul Bistrița-Năsăud și ocupă și funcția de consilier local, fiind o persoană capabilă să preia frâiele administrației locale din orașul Sângeorz-Băi. Decizia Biroului Local al PNL Sângeorz-Băi, de a desemna un viitor primar interimar până la viitoarele alegeri, nu este una finală, fiind nevoie de votul celor 11 consilieri locali PNL ai Sângeorzului, comunitatea sperând că aceștia se vor uni într-o decizie comună și favorabilă unui bun demers al lucrurilor și proiectelor începute de încă actualul primar Traian Ogâgău”, a transmis Biroul de Presă Sângeorz-Băi într-un comunicat.

Reamintim că Traian Ogâgău este nevoit să se retragă din funcția de primar al orașului Sângeorz-Băi, instanța interzicându-i acestuia să ocupe această funcție pe o perioadă de 3 ani. În aceste condiții, Consiliul Local Sângeorz-Băi trebuie să desemneze o persoană care să ocupe fotoliul de primar interimar.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri