marți, noiembrie 29, 2022
AcasăSocialPescuitul ilegal pe Lacul Colibița în atenția jandarmilor montani!

Pescuitul ilegal pe Lacul Colibița în atenția jandarmilor montani!

-

La Colibița, practicarea pescuitului este una dintre modalitățile de recreere ale turiștilor, alături de plimbările cu barca pe lac sau excursiile în zonă.

Jandarmii montani execută permanent și verificări privind legalitatea acestei activități, organizând periodic acțiuni specifice pe linia prevenirii și combaterii pescuitului ilegal. Aceste acțiuni sunt executate atât în mod independent precum și cu reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură Bistrița-Năsăud (A.N.P.A.).

În urma unei acțiuni specifice executate în zona lacului Colibița, sâmbătă 18 iunie 2022, jandarmii montani au verificat alături de reprezentanții A.N.P.A. Bistrița-Năsăud, un număr de 20 de pescari și au fost depistați 5 bărbați care pescuiau fără a deține permis în acest sens. Cei în cauză au fost sancționați avertisment scris, conform prevederilor O.U.G. 23 din 2008, privind pescuitul şi acvacultura.

Acţiunile jandarmilor pe această linie vor continua şi în perioada următoare pentru verificarea respectării măsurilor legale impuse de lege.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri