Peste 40.000 de semnături a strâns PNL BN pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis.

514

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc a confirmat astăzi faptul că, organizația pe care o conduce,  a reușit să depășească targetul  de semnături, stabilit de București pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis, de 34.000: ”  Am încheiat campania pentru strângerea de semnături în vederea susținerii candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru al doilea mandat. Față de targetul de 34.000 de semnături, am adunat 40.300 de semnături. Le mulțumesc tuturor celor care, prin semnătura lor, susțin candidatura pentru un al doilea mandat a președintelui Klaus Iohannis și îmi cer scuze celor care, nu puțini, ar fi semnat dar la care nu am reușit să ajungem, fiind o perioadă destul de scurtă de timp.

Ioan Turc: ” Președintele Klaus Iohannis este, de departe, cea mai bună soluție pentru România”

În sprijinul declarației sale, Ioan Turc a mai precizat că, deși, Iohannis nu este un președinte spectaculos, este un președinte eficient: ” El reprezintă perfect România în plan internațional, iar în plan intern a fost reduta în care PSD a lovit în toți acești ani, inclusiv prin diminuarea atribuțiilor președintelui, dar a fost reduta de care nu s-a putut trece”.

Turc a reamintit faptul că, președintele Iohannis, împreună cu milioane de români, a blocat adoptarea OUG 13, împiedicând, astfel,  PSD să scoată România din Uniunea Europeană:  ” Președintele este un om de construcție și mai puțin un om de lupte de uzură sau de gherilă politică. Să ne aducem aminte, din calitatea sa de primar al Sibiului a fost omul care a scos Sibiul din cenușiul comunist, primul oraș din România care a făcut acest pas. De aceea, o spun cu multă încredere, președintele Iohannis, după un mandat în care a fost obligat să reziste atacurilor permanente ale PSD îndreptate împotriva interesului național și statului de drept, în cel de-al doilea mandat va construi alături de un guvern responsabil, alături de o majoritate parlamentară responsabilă”, a conchis Turc.

IMPORTANT : Există posibilitatea ca și  președintele Klaus Iohannis să vină la Bistrița sâmbătă 21 septembrie, cu ocazia celei de-a 29-a Întâlniri a Sașilor de pretutindeni, la care sunt așteptați peste 1.500 de participanți.