vineri, mai 27, 2022
AcasăSocialPiața Centrală: Punct de testare rapidă și GRATUITĂ!

Piața Centrală: Punct de testare rapidă și GRATUITĂ!

-

Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița a anunțat deschiderea unui punct de testare rapidă COVID-19, în Piața Centrală.

“Pentru a veni în sprijinul cetățenilor municipiului în această perioadă complicată, în care e înregistrată o recrudescență a infecțiilor cu coronavirus, am dispus deschiderea, în Piața Centrală, a unui punct de testare rapidă și gratuită, cu personal medical calificat, care va funcționa zilnic, între orele 10.00 și 18.00, cu o pauză de nebulizare de la 14.00 la 14.30.

Persoanele care primesc aici un rezultat negativ al testului vor obține pe loc certificate verzi cu o valabilitate de 48 de ore, fiind necesară doar prezentarea actului de identitate.Momentan, sunt disponibile 2000 de teste antigen achiziționate de Primărie, lotul urmând a fi suplimentat în funcție de necesități.

Demersul nostru constituie și un suport pentru echipele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean și SVSU, care au în fiecare zi un număr record de solicitări pentru testare. Municipalitatea rămâne ancorată în efortul colectiv de combatere a pandemiei și prin activitatea centrului de vaccinare existent pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 15.”, a transmis Ioan Turc.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri