Plicuri cu ”sare de baie”, găsite de jandarmi asupra unui tânar din Bistrița (FOTO)

263

Jandarmii bistrițeni au depistat un tânăr care avea asupra sa mai multe pliculețe ce conțineau o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive, informează Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud. 

Într-un comunicat de presă, jandarmii precizează că asupra tânărului au fost desoperite 14 plicuri cu o substanță cunoscută sub denumirea de ”sare de baie”. Acesta, alături de alte persoane, a fost depistat în timp ce se afla într-un spațiu de joacă pentru copii din municipiul Bistrița.

”Nu mai puțin de 14 pliculețe care conțineau o substanță albă cristalizată au fost găsite de către jandarmi asupra unui tânăr de 20 de ani din municipiul Bistrița. Acesta se afla duminică noaptea, în jurul orei 00.10, împreună cu mai mulți tineri, într-un spațiu de joacă pentru copii, iar la apariția echipajului de Jandarmerie, aceștia au devenit agitați și au încercat să părăsească zona. Jandarmii au intervenit pentru prinderea acestora, iar asupra unuia dintre tineri au fost găsite 14 pliculețe din plastic transparent ce conțineau o substanță albă cristalizată susceptibilă a fi o subtanță cu efecte psihoactive. După identificarea persoanei respective, tânărul a recunoscut faptul că deține pentru consum propriu, 14 plicuri conținând o substanță cunoscută sub denumirea ‘sare de baie’”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Pentru că exista suspiciunea rezonabilă că substanțele descoperite asupra tânărului fac parte din categoria produselor psihoactive, acestea au fost indisponibilizate și predate organelor de urmărire penală  împreună cu actele de sesizare, în vederea continuării cercetărilor.

FOTO: IJJ Bistrița-Năsăud