PMP Bistrița-Năsăud și-a desemnat candidatul la președinția Consiliului Județean

323

Partidul Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud anunță că a desemnat candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Secretarul general al formațiunii politice – Silvia Galben – intră în cursa electorală.

”Îmi doresc să oferim și la Primăria Bistrița, și la conducerea județului, o alternativă la politica dusă în ultimii ani de partidele tradiționale, PSD și PNL. Îmi doresc să aducem cât mai multe fonduri europene și să avem o voce care contează pe plan regional. Bistrița-Năsăud trebuie să recupereze decalajele de dezvoltare față de alte județe din Ardeal, iar administrația județeană trebuie să fie făcută în beneficiul cetățeanului, nu în avantajul clientelei de partid. Mi-am propus să aducem apă, canalizare, gaze și asfalt la poarta fiecărei gospodării din județ, să avem spitale și școli moderne, să încurajăm și să sprijinim investițiile, să digitalizăm activitatea Consiliului Județean. Datorită formației mele de profesor, o să mă preocup, în mod special, de modernizarea și dotarea corespunzătoare a școlilor din județ”, a declarat Silvia Galben, candidatul PMP la președinția Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, deputatul Ionuț Simionca, crede că Silvia Galben se diferențiază de ceilalți candidați la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud prin cinste, empatie, hărnicie și profesionalism.

”Locuitorii județului Bistrița-Năsăud sunt profund dezamăgiți de politicienii partidelor tradiționale, PNL și PSD, care ne-au ținut pe loc și ne-au condamnat la subdezvoltare. Am vorbit cu sute de bistrițeni doar în ultimele zile și mi-am dat seama cât de mare este dorința de schimbare. Și eu, și Silvia Galben, suntem capabili să schimbăm administrația, să facem exact ceea ce oamenii își doresc”, a declarat candidatul PMP la Primăria Bistrița, Ionuț Simionca.

Silvia Galben a mai candidat anul trecut pe listele PMP Bistrița-Năsăud la alegerile europarlamentare.