PNL și-a clamat victoria la nivelul județului Bistrița-Năsăud și cere alegeri anticipate

494

Ioan Turc: Mulţumesc alegătorilor PNL care, împreună cu noi, au scos judeţul de pe harta roşie. Împreună am adus judeţul în normalitate!

 

Stafful de campanie  al PNL Bistrița-Năsăud a avut o întâlnire cu presa, la sediul PNL fiind prezenți președintele Ioan Turc, cei doi prim-vicepreședinți, Stelian Dolha și Samuel Coman, liderul de la municipiu, Sorin Hangan, șefa femeilor liberale, Diana Morar, Calo Viorica dar și Florin Urâte.

Ioan Turc: ” Mulţumesc alegătorilor PNL care, împreună cu noi, au scos judeţul d epe harta roşie. Împreună am adus judeţul în normalitate. Eram „oaia roşie” a PNL în Transilvania. Am reuşit rezultatele de excepţie, care încă nu sunt definitive, dar în bună măsură reflectă victoria Partidului Naţional Liberal, victoria netă a PNL într-un judeţ controlat de foarte mulţi ani de zile de un PSD extrem de intolerant cu orice altă orientare.  Vom face o analiză obiectivă a rezultatelor şi vom lua cele mai importante decizii. Vom consolida locul întâi pe care l-am obţinut în acest scrutin şi la alegerile prezidenţiale, şi la alegerile locale, şi la alegerile parlamentare. Am adus PNL în elita filialelor liberale şi rămânem aici, fără niciun fel de concesie în ceea ce ne priveşte pe noi”.

Potrivit celor spuse de Ioan Turc, PNL a câştigat în toate oraşele, dar şi în foarte multe comune, practic în peste 40 de comune.