Poliția a deschis o anchetă la un agent economic din Bistrița, după ce un bărbat și-a zdrobit una dintre mâini într-o presă

294

În această dimineață, polițistii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au intervenit la un eveniment care a avut loc în municipiul Bistrița, sesizat prin 112.

”În urma primelor verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Șieu-Măgheruș, angajat al unei societăți comerciale cu punct de lucru în Bistrița, în timp ce manevra o presă hidraulică s-a accidentat la mână”, a precizat Felix Mora, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Bărbatul a fost stabilizat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

”Bărbatul a fost preluat de echipajul B2 SAJ, conștient, cu antebrațul și palma dreaptă zdrobite la presă, a fost stabilizat, i s-a făcut hemostaza și a fost transportat la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a declarat Ciprian Păcurar din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Polițistii au întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud pentru efectuarea de verificări de specialitate.