marți, septembrie 27, 2022
AcasăSocialPovestea celor doi bicicliști care pedalează toată Via Transilvanica!

Povestea celor doi bicicliști care pedalează toată Via Transilvanica!

-

Paca Sergiu și Traian Deleanu sunt plecați de aproape două săptămâni pe Via Transilvanica. Au plecat de la Putna cu planul clar de a face tot traseul pe bicicletă, până la Dunăre, la Drobeta Turnu Severin, ca în data de 6 octombrie să se întâlnească acolo cu Alin Useriu și cu Tibi Useriu și echipa de alergători. Deja au ajuns în Terra Saxonum, care de altfel este acasă pentru ei.

Sergiu e prietenul nostru încă de când amenajam traseul în zona săsimii, iar despre Traian putem spune că știe cum să zică o poveste, asta-i clar. Îi puteți citi ultimul articol aici: https://bit.ly/3LpGE3L .

La cum înaintează băieții, am putea crede că sunt pe cai înaripați, nu pe biciclete. Condițiile meteo nu au fost cele mai blânde, dar se pare că motivația de a duce drumul până la capăt rezistă. E foarte important să primim și părerile bicicliștilor despre traseu, acum că cei 1.400 de km sunt amenajați.

Vă așteptăm pe data de 8 octombrie la Alba Iulia, unde îi veți putea întâlni și pe cei doi bicicliști, care pot vă pot împărtăși din experiența Via Transilvanica pe două roți.

Cale bună, băieți! Să ne vedem sănătoși la Drobeta și apoi la Alba Iulia!”, a transmis Via Transilvanica.

Fotografii: Facebook Paca Sergiu

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri