Premiile Municipiului Bistrița vor fi acordate și în acest an. Primăria așteaptă propuneri

409
FOTO: arhivă

Premiile Municipiului Bistrița vor fi acordate și în acest an de către Consiliul Local şi Primăria Bistriţa, anunță administrația locală.

Potrivit Primăriei Bistrița, premiile se acordă cetăţenilor care, prin participarea lor la concursuri, competiţii, întreceri sau alte acţiuni cu participare naţională sau internaţională, au făcut ca numele municipiului să fie cunoscut în ţară şi străinătate. Propunerile pot fi depuse la Primăria Bistrița, care va recompensa performanța în domeniile învățământ, sport, cultură, știință – economie, mass-media audio-vizuală și scrisă și secțiunea diverse.

”Propunerile, însoţite de o copie a actului de identitate a persoanei nominalizate, una sau două fotografii în format electronic şi datele de contact cu număr de telefon pot fi trimise pe adresa de e-mail primaria@primariabistrita.ro sau pot fi depuse la Primăria municipiului Bistriţa, str. Gheorghe Şincai nr. 2 până la data de 10 decembrie 2020, ora 14:00”, informează Primăria Bistrița.

Anul acesta, Premiile municipiului Bistrița vor ajunge la cea de-a XXI-a ediție. Până acum, peste o mie de bistrițeni au primit distincții din partea municipalității pentru activitatea lor.