Preşedintele Radu Moldovan cere ajutor poliţiştilor pentru protecţia drumurilor judeţene

562

Prezent la bilanţul de activitate pe 2018 al IPJ, preşedintele CJ BN, Radu Moldovan le-a vorbit poliţiştilor de faptul că „ în ultimii 20-25 de ani, autoritatea statului român a scăzut foarte mult şi cred că fiecare dintre noi avem obligaţia acolo unde ne desfăşurăm activitatea să-i facem pe fiecare dintre concetăţenii noştri să înţeleagă că nimeni nu este mai presus de lege, că legile trebuie respectate de fiecare dintre noi, indiferent de poziţia pe care o avem în societate. Există provocări majore, societatea în care trăim se schimbă în fiecare secundă şi fiecare dintre noi trebuie să facem faţă provocărilor”.

Cu toate acestea, Radu Moldovan a făcut un apel către toţi poliţiştii din Bistriţa-Năsăud să ajute administraţia în vederea protejării drumurilor judeţene reabilitate cu mari eforturi şi cu foarte mulţi bani: „ Am făcut eforturi majore împreună cu primarii, administraţia judeţeană pentru a moderniza sutele de kilometri de drumuri judeţene, doar că regulile de a circulaţie pe aceste drumuri nu sunt respectate”. Practic, spune Moldovan, pe aceste drumuri, pentru a evita drumurile naţionale, circulă maşini de mate tonaj încărcate cu tone de lemne, transporturi care distrug noua infrastructură.

 

„ O să vă adresez o rugăminte directă: Nu e foarte greu de constatat, chiar şi fără cântar, ce înseamnă depăşirea a 8 tone. Nu trebuie să fii mare specialist pentru a putea vedea acest lucru, să cântăreşti ochi maşina care are un transport de 40 sau 60 de tone. Vă rog să ne ajutaţi”, a spus Radu Moldovan.