luni, august 8, 2022
AcasăAdministrație-PoliticPreședintele USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth: ”În 2024, ne dorim să depășim rezultatele...

Președintele USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth: ”În 2024, ne dorim să depășim rezultatele pe care le-am avut în trecut”

-

Noua structură de conducere a USR Bistrița-Năsăud și-a stabilit obiectivele pentru perioada imediat următoare, noii lideri ai formațiunii politice afirmând că vor începe să contureze strategia pentru alegerile viitoare.

”În primul rând, ne dorim să coagulăm echipa atât din fostul USR, cât și din fostul PLUS. Ne dorim să ajungem să fim un singur partid la nivel județean. Pe termen mediu și lung ne dorim să ne întărim structurile în județ. (…) Practic, obiectivul principal este anul 2024, când va fi o sumedenie de alegeri. Ne dorim să depășim rezultatele pe care le-am avut în trecut”, a declarat liderul USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth, într-o conferință de presă.

La rândul său, președintele USR Bistrița, Nicolae Pavelean, a vorbit despre obiectivele sale din această funcție.

Vom începe să conturăm strategia noastră pe următorii 3 ani. Obiectivul general pe care îl am și eu este ca în 2024 să avem un candidat propriu pentru funcția de primar al municipiului Bistrița și o listă de consilieri capabilă să se bată de la egal la egal cu celelalte forțe politice din municipiul Bistrița. Ca și obiective pe termen scurt, ne dorim să îmbunătățim comunicarea internă, pentru că există încă o discrepanță între echipele ex-PLUS și USR. Ne dorim să îmbunătățim și comunicarea externă și aici mă refer la faptul că pe municipiul Bistrița ne dorim să fim o voce mult mai puternică în Consiliul Local, chiar dacă suntem doar doi consilieri – eu și domnul viceprimar. Putem să fim o voce mult mai puternică acolo”, a precizat Nicolae Pavelean.

Nicolae Pavelean a completat că în ceea ce privește Consiliul Local Bistrița, USR nu este în opoziție. ”Ceea ce se întâmplă acum aș putea să o numesc o critică constructivă față de unele proiecte punctuale sau față de unele proiecte care nu se întâmplă la nivelul așteptărilor bistrițenilor. (…) ”, a adăugat Pavelean.

Fostul președinte al USR Bistrița-Năsăud, viceprimarul Călin Stan, i-a asigurat pe colegi că vor putea conta și pe sprijinul său în îndeplinirea obiectivelor.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri