Primăria Bistrița demarează procedurile pentru achiziția bazelor sportive de la Iproeb și Mecanica

72

Primăria Bistrița intenționează să demareze procedurile pentru achiziția bazelor sportive de la Iproeb și Mecanica, un proiect de hotărâre în acest sens aflându-se pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului Local Bistrița.

Municipalitatea precizează că a primit deja oferte de vânzare pentru cele două baze sportive și de agrement din Bistrița.

La Primăria municipiului Bistrița au fost înregistrate oferte de vânzare pentru cele două baze sportive și de agrement situate în municipiul Bistrița, strada Poligonului, din partea proprietarilor, societățile IPROEB S.A. și NOVAROM CONSTRUCT S.R.L.. Baza sportivă a societății IPROEB S.A. are o suprafață de 32.698 mp teren, fiind edificate următoarele construcții: baza spotivă, teren fotbal, bazin înot, teren minifotbal, teren tenis și trei constructii anexă, respectiv casă poartă, WC și vestiar. Baza de agrement sportiv a societății NOVAROM CONSTRUCT S.R.L. are o suprafață de 32.837 mp teren, cuprinzând alei și drumuri acces, teren fotbal, două terenuri de tenis, două bazine înot, fiind edificate următoarele construcții: două tribune și trei constructii anexă, respectiv grup social, cabină pază și cabină poartă”, se arată în documentația atașată proiectului de hotărâre ce va fi dezbătut de Consiliul Local Bistrița. 

Astfel, având în vedere faptul că administrația locală intenționează să dezvolte un complex sportiv și de agrement modern în municipiu, Primăria solicită acordul Consiliului Local pentru a demara procedurile necesare achiziției celor două baze. 

”Pentru achiziția efectivă a celor două baze sportive, municipiul Bistrița intenţionează contractarea unei finanțări rambursabile interne, plata efectivă realizându-se după aprobarea prețului potrivit Regulamentului pentru achiziția de imobile, construcții și/sau terenuri, sens în care este necesar acordul Consiliului local pentru demararea procedurilor necesare achiziției celor două baze sportive”, mai arată Primăria Bistrița. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.