Primarul comunei Rodna, Valentin Grapini, vizite de lucru în China și Bosnia-Herțegovina

817

Ultima decadă a lunii martie vine pentru primarul Rodnei, Valentin Grapini, cu două deplasări externe menite a contribui dezvoltarea schimbului de bune practici în domeniul administrației locale, cel turistic ori investițional.

În cadrul unui dialog purtat vineri, primarul Valentin Grapini ne-a spus că, mai întâi, în perioada 19-24 martie, se va afla în rândurile unei misiuni ce va vizita China. ”Este vorba de o delegație ce cuprinde primari și reprezentanți ai mediului de afaceri din județele Botoșani, Iași, Bistrița-Năsăud și Cluj, urmând să vizităm Beijingul și Tianjinul”, a dat detalii primarul comunei Rodna.

Apoi, în ultima parte a lunii martie, Valentin Grapini se va afla în Bosnia-Herțegovina, acolo unde, la invitația unei firme specializată pe instalații de zăpadă, va vizita o stațiune modernă de practicare a sporturilor de iarnă, obiectiv turistic ce a fost inaugurat în 2016.

Această vizită în fosta republică iugoslavă se încadrează dorinței noastre de a face un domeniu schiabil în comuna Rodna. Vom vedea un exemplu de bună practică pentru implementarea unui proiect asemănător în localitatea noastră, Rodna – Valea Vinului fiind declarată recent stațiune de interes local”, a conchis subiectul primarul Valentin Grapini.