Primarul Paul Știr a intrat oficial în politică. El a fost ales vicepreședinte al PSD și președinte al LAL PSD

947

Paul  Știr a făcut astăzi încă un pas mare spre politică. Ales vicepreședinte al PSD la nivel județean, primarul comunei Căianu Mic  a fost desemnat să coordoneze Liga Aleșilor Locali  social-democrată.

Paul ȘtirFaptul cã astãzi am fost ales in functia de vicepresedinte al Partidului Social Democrat, Filiala Bistrita-Nasaud, în cadrul conferintei judetene a PSD, mã face sã mã simt onorat si responsabil cu privire la mandatul primit!

Multumesc domnului Presedinte Emil Radu Moldovan, care a fost reales în functia de presedinte al Partidului Social Democrat, Filiala Bistrita-Nãsãud, pentru sustinerea permanentã si încrederea acordatã!

De asemenea, le multumesc si prietenilor comunei noastre, domnilor ministrii Daniel Suciu si Denes Ioan, pentru tot sprijinul de pânã acum.

Din postura de vicepresedinte al organizatiei PSD Bistrita-Nãsãud, voi avea în coordonare Liga Alesilor Locali PSD din judetul nostru! Din aceastã structurã fac parte toti primarii, viceprimarii, consilierii judeteni si consilierii locali ai PSD BN!

Continuãm munca administrativã si politicã, pentru cetãtenii comunei Cãianu Mic si ai judetului Bistrita-Nãsãud!”.

 

Reamintim faptul că astăzi, la Centrul Cultural DACIA a avut loc Conferința Județeană de alegeri a PSD BN, conferință supravizată de premierul și președintele PSD, Viorica Dăncilă. Așa cum era de așteptat, Radu Moldovan a fost reconfirmat pe funcția de președinte, în timp ce Nicolae Moldovan pe cea de președinte executive.