Pro România Bistrița-Năsăud se pregătește de europarlamentare. Lansarea candidaților are loc duminică, 14 aprilie

1243

Conducerea colectivă a organizației județene a Pro România formată din Grigore Timoce, președinte-coordonator, Filip Moisil, secretar general, Cristian Codărean, președintele organizației municipal, alături de liderul de la Năsăud, Ewald Cira a avut astăzi o nouă ieșire publică. Subiectele întâlnirii cu presa au făcut referire la poziția Pro România față de actualul președinte al PSD, LIviu Dragnea. Potrivit celor spuse de Grigore Timoce, Pro România nu are la ora actuală o poziție anti-PSD, anti-PNL sau ALDE, fiind vorba doar de faptul că actualul președinte al PSD Liviu Dragnea, considerat de liderii Pro România, pricipalul vinovat pentru situația în care a ajuns PSD. De altfel, reamintim că, fostul premier l-a numit pe Dragnea „mafiot” și a mai spus despre acesta că „este așa nervos pentru că vede că i se strânge lațul / are două coșmaruri care îl fac să se comporte ca Hitler în bunker: 1. Sentința de condamnare penală de la ICCJ care trebuie să vină în Aprilie – Mai (dacă nu da niște ordonanțe care să îl scape) 2. Sentința de condamnare politică la Alegerile Europarlamentare din 26 Mai când trebuie să arate care este scorul lui politic (după ce în Decembrie 2016 a luat 46% cu Ponta, Tudose, Firea, Grindeanu, Neacșu, Bănicioiu, Chirică, Țuțuianu, Stănescu și mulți alții pe care i-a „înjunghiat” pe la spate )!”.

În ceea ce privește orgnizarea în teritoriu, secretarul general al Pro România Bistrița-Năsăud, Filip Moisil, a precizat faptul că, există tot mai multe organizații care se înființează în comunele din județ, dar și în cele trei orașe: Beclean, Năsăud și Sângeorz Băi.

Reamintim că:

Duminică,  14 aprilie, la Bucureşti, va avea loc lansarea candidaţilor partidului la europarlamentare şi a Manifestului pentru Europa. Obiectivul Pro România la aceste alegeri este obţinerea a cel puţin trei mandate de europarlamentari, a spus coordonatorul campaniei electorale, Marian Neacşu.

Surprize mari pe lista Pro România pentru europarlamentare. Pe listă apar trei foști premieri și un cântăreț. Fostul premier PSD Victor Ponta deschide lista. El este secondat de comisarul european Corina Crețu , iar pe locul trei se află fostul prim-ministru Mihai Tudose.

Următorul loc este ocupat de Iurie Leancă, fost premier al Republicii Moldova.

LIsta Pro România

 

Victor Ponta

Corina Crețu

Mihai Tudose

Iurie Leancă

Geanina Pușcașu

Gabriela Podașcă

Cristi Cosmin

Ioana Petrescu

Mihai Sturzu

Ionela Danciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.