sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăEvenimentProcesiunea de Florii: O manifestare care devenit deja o tradiție a Bistriței

Procesiunea de Florii: O manifestare care devenit deja o tradiție a Bistriței

-

În ajunul marii sărbători a Floriilor,  ÎPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, președintele Radu Moldovan, prefectul Ovidiu Frenț, primarul Ovidiu Creţu, viceprimarul Cristian Niculae și peste 1.000 de credincioși au luat parte   la Procesiunea de Florii!

Radu Moldovan: În ajunul marii Sărbători a Floriilor am avut bucuria să particip alături de o mulțime de credincioși și ÎPS Andrei la Marșul Floriilor.

Pelerinajul de Florii, amintește de drumul pe care L-a parcurs Mântuitorul Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, înainte cu o săptămână de Pătimirile și Învierea Sa din morți.

Bunul Dumnezeu să ne dea tuturor o sărbătoare a Floriilor plină de bucurii și liniște sufletească!

 

 

 

Cristian Niculae:

Am bucuria și mulțumirea sufletească de a fi participat azi, alături de IPS Andrei Andreicuț – Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, preoți și credincioși, la Procesiunea de Florii.

O manifestare care devenit deja o tradiție a orașului nostru și are o semnificaţie deosebită deoarece ne pregăteşte pe noi credincioşii ortodocşi pentru bucuria pe care o aduce biruinţa lui Hristos asupra morţii, prin Învierea Sa.

Acest moment înseamnă reînnoirea sufletului nostru și este un prilej de a ne arăta credința în Bunul Dumnezeu.
Suntem astfel pregătiți să sărbătorim Intratea Domnului în Ierusalim(Floriile)și să începem cu sufletul deschis Săptămana Mare.

Bunul Dumnezeu să primească rugăciunile noastre și să ne îndrepte pe calea cea bună!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri