vineri, mai 27, 2022
AcasăAdministrație-PoliticPrundu-Bârgăului: Două gospodării au fost distruse de foc! (VIDEO)

Prundu-Bârgăului: Două gospodării au fost distruse de foc! (VIDEO)

-

Aseară s-a instalat panica în Prundu-Bârgăului. Un incendiu violent s-a extins pe cca. 250 mp, fiind afectate două gospodării (doi proprietari), magazii și anexe construite din lemn, precum și un imobil care avea destinația bar . O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că a suferit un atac de panică.

Echipaje de pompieri militari de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului și Detașamentul de Pompieri Bistrița au intervinit în localitatea Prundu Bârgaului la un incendiu izbucnit aseară.


În momentul sosirii la locul solicitării, pompierii militari au constat că incendiul se manifesta cu violență, pe o suprafață de cca. 250 mp, fiind afectate două gospodării (doi proprietari), magazii și anexe construite din lemn, precum și imobilul care avea destinația bar (în care nu se desfășura activitate economică) și încăperi cu destinație de locuințe.

Intervenția a durat aproximativ 3 ore, din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Pentru protejarea vecinătăților, localizarea și lichidarea focarelor au acționat 15 pompieri militari (1 ofițer și 14 subofițeri), 7 pompieri voluntari, cu patru autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor. Paramedicii au acordat asistenta medicala proprietarei care a suferit un atac de panicica. Au fost protejate mai multe imobile și salvate zone din apropierea focarelor, unde flăcările se manifestau cu violență.


Cauza probabilă este în curs de cercetare, în această dimineață o comisie mixtă se află la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor în care a izbucnit incendiul.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri