vineri, mai 27, 2022
AcasăAdministrație-PoliticPSD amplasează corturi în Bistrița și demarează o campanie de strângere de...

PSD amplasează corturi în Bistrița și demarează o campanie de strângere de semnături pentru promovarea proiectului privind plafonarea preţurilor la energie şi gaze naturale

-

Partidul Social Democrat Bistrița-Năsăud demarează o campanie de strângere de semnături pentru promovarea proiectului privind plafonarea preţurilor la energie şi gaze naturale. În acest sens, reprezentanții partidului vor amplasa mai multe corturi pe raza municipiului Bistrița și îi invită pe bistrițeni să susțină demersul. 

Timp de o săptămână, strângem semnături în stradă, pentru plafonarea preţurilor la energie şi la gaz. Îi invităm pe toți bistrițenii să semneze. Vom fi acolo cu toţii – deputaţi, senatori, membri simpli- și îi aşteptăm pe bistriţeni să semneze o listă de susţinere pentru plafonarea acestor prețuri”, a spus Daniel Suciu.

Deputatul PSD a anunțat că vor fi amplasate trei corturi în Bistrița, în zona Decebal, în zona Big (Biserica Sfânta Ana) şi în zona Winmarkt.

Totodată, parlamentarul PSD a mai completat că pensionarii care sunt nemulțumiți că nu le-au fost majorate pensiile sunt așteptați la sediul PSD.

”Îi invit pe toţi pensionarii din Bistriţa şi din județul Bistriţa-Năsăud la sediu. Le oferim asistenţă juridică gratuită și ne asumăm, prin avocaţi ai partidului, să acționăm în instanță Guvernul pentru nerespectarea Legii pensiilor. Așadar, toţi ce care se simt nedreptăţiţi de Guvernul României că nu li s-au mărit pensiile, gratuit, din partea PSD, acţiuni în instanţă pentru mărirea pensiilor”, a completat sursa citată.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri