PSD nu rupe colaborarea cu ALDE la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud

595

Liderii PSD şi ALDE din Bistriţa-Năsăud au căzut de acord să continue colaborarea la toate nivelurile de decizie şi structure politice sau administrative, aici fiind vorba de Consiliul Judeţean, cel municipal, consiliile orăşeneşti sau comunale. Este o primă parte din declaraţia făcută astăzi, imediat după şedinţa ordinară de Consiliu Judeţean de preşedintele Radu Moldovan.

 „Din punctul meu de vedere, colaborarea cu ALDE a fost una foarte bună şi care va continua. PSD nu va exclude pe nimeni de la ALDE din structurile administrative unde facem echipă împreună. Nu ştiu ce va decide ALDE, dar, din punctul meu de vedere, eu îmi doresc continuarea colaborării cu ALDE chiar pe termen lung, nu numai până la terminarea mandatului”, a precizat Moldovan.

Există o decizie PSD-ALDE de-a continua colaborarea

 

O spune tot Radu Moldovan, cel care a confirmat faptul că a discutat atât cu actualul preşedinte ALDE BN, primarul comunei Romuli, Ioan Moniţa dar şi cu ex-liderul liberal-democrat, Ioan Ţintean, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean: “ Colaborarea cu ALDE va continua fără niciun fel de rezervă. Am discutat şi cu domnul preşedinte Moniţa, azi dimineaţă am avut o discuţie şi cu domnul vicepreşedinte Ţintean, dar am avut o discuţie cu consilierii judeţeni. Deciziile unanime ale noastre sunt să continuăm colaborarea noastră”, a mai spus Radu Moldovaan.

 

Întrebat dacă există vreo decizie a conducerii central prin care reprezentanţii ALDE ar urma să fie excluşi din serviciile deconcentrate sau alte instituţii, Radu Moldovan a negat că ar exista o asemenea decizie, punctând următoarele:  “Suntem într-un partid democratic şi nu poate centrul să decidă orice”.