Război între liderii TNL și TSD: Bogdan Ivan îl face ipocrit pe Florin Moldovan

678

Scandalul a izbucnit după ce, Florin Moldovan, lider TSD BN și consilier județean a postat pe facebook o fotografie cu fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi. Fotografia cu pricina pe care scrie „Am reușit/Procuror șef european” poartă însemnele PNL, dar are și un comentariu scurt din partea tânărului liberal bistrițean – „De acum începe distracția”.

În acest context, liderul TSD BN și purtător de cuvânt al Consiliului Județean, Bogdan Ivan critic PNL pentru așa-zisa asumare a Laurei Codruța Kovesi, taxându-l  dur pe Florin Moldovan:

 

”Unde e limita ipocriziei PNL?

 

După ce trâmbițează zi de zi pentru refuzul implicării politicului în justiție, lucru cu care sunt perfect de acord, tinerii liberali se “laudă” deja cu numirea Codruței Koveși ca Procuror-Șef European!

Și nu doar atât, ci și-o asumă politic încă dinainte de a fi numită. Mai are rost ca noi toți ceilalți, alții decât membrii PNL, să așteptăm rezultatul oficial al concursului?

E păcat că din elanul unor politicieni mici, (nu doar din Bistrița), asupra imaginii a mii de profesioniști din sistemul judiciar se aruncă un stigmat politic.

Sunt curios Florin Moldovan ce înseamnă pentru tine “distracția😎”. Sper ca ai fost doar neinspirat și nu te-ai referit la visul de a folosi justiția împotriva competitorilor politici.

Ar fi elegant din partea ta să îți ceri măcar scuze profesioniștilor din sistemul judiciar pentru că ai sugerat explicit că justiția e “la mâna” ta, a PNL și a Partidului Popular European”