luni, august 8, 2022
AcasăAdministrație-PoliticRESTRICȚII de circulație pe BULEVARDUL DECEBAL! Pe unde va fi deviată circulația

RESTRICȚII de circulație pe BULEVARDUL DECEBAL! Pe unde va fi deviată circulația

-

Municipiul Bistrița are în execuție lucrările pentru obiectivul de investiții „Reconfigurarea axei de transport public str. Gării – Decebal – Andrei Mureșanu –Năsăudului, municipiul Bistrița”.

La intersecția dintre străzile B-dul Decebal – str. Cuza Vodă și str. Ursului sunt prevăzute lucrări de realizare a unui pasaj pietonal subteran, fapt pentru care aducem la cunoștință cetățenilor:

  • Restricționarea circulației pe B-dul Decebal, pe zona cuprinsă între intersecția b-dul Decebal cu str. Zimbrului și până la intersecția dintre b-dul Decebal cu str. Crinilor, str. A. Mureșanu și str. Ioan Slavici pe perioada 08 august 2022 – 16 august 2022.
  • Închiderea circulației pe B-dul Decebal, pe zona cuprinsă între intersecția b-dul Decebal cu str. Zimbrului și până la intersecția dintre b-dul Decebal cu str. Crinilor, str. A. Mureșanu și str. Ioan Slavici pe perioada 16 august 2022 – 31 decembrie 2022.

După data de 16 august dirijarea circulației pe noi trasee va fi conform planșei anexate.

În acest sens, rugăm ca toți participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri