Reținut pentru 24 de ore, un bărbat din Livezile riscă să își petreacă sărbătorile de iarnă în arest

745

Un bărbat din localitatea Livezile riscă să își petreacă sărbătorile de iarnă în arest. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost reținut aseară, acesta fiind depistat de poliţişti, la scurt timp după comiterea unei agresiuni asupra unui alt bărbat.

”Bărbatul a fost depistat de poliţişti, la scurt timp după comiterea unei agresiuni asupra unui bărbat de 53 de ani, din Dorolea, care se afla pe o păşune, cu o turmă de oi, pe raza localităţii de domiciliu. Între cei doi a izbucnit un conflict spontan, bărbatul de 53 de ani reproşându-i agresorului că ar fi tăiat şi sustras lemne dintr-o pădure care-i aparţine. Imediat după comiterea faptei, agresorul a plecat de la faţa locului, fiind depistat în timp ce se deplasa cu un atelaj cu care transporta material lemnos. A fost condus la sediul poliţiei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru lovire sau alte violenţe, tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul de 35 de ani va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.