S-au aprins luminițele de sărbători în Bistrița (FOTO)

310

Chiar dacă sărbătorile din acest an vor fi diferite față de cele din anii trecuți, unele tradiții încă se respectă. Astfel, luminițele de Crăciun au fost aprinse și în municipiul Bistrița.

De Ziua Națională a României, în zona centrală a municipiului Bistrița, precum și în diferite zone din oraș a fost pus în funcțiune iluminatul festiv. Mii de luminițe au fost aprinse în seara de 1 decembrie, însă nu a fost organizat niciun eveniment public care să marcheze debutul sărbătorilor de iarnă.

Aprinderea luminițelor a fost anunțată de primarul Bistriței, Ioan Turc, printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Din Ziua Marii Uniri, pietonalul și străzile municipiului vor licări a speranță în așteptarea sărbătorilor de iarnă. Concitadinilor mei, multă sănătate și încredere!”, a transmis primarul Ioan Turc.

Decorațiunile din zona centrală a orașului sunt diferite față de cele folosite în anii trecuți. Noua administrație a renunțat chiar și la bradul natural, acesta fiind înlocuit cu unul luminos.