luni, august 8, 2022
AcasăAdministrație-PoliticSancțiuni pentru mai multe persoane care voiau să culeagă afine și ciuperci

Sancțiuni pentru mai multe persoane care voiau să culeagă afine și ciuperci

-

Mai multe persoane au fost sancționate de jandarmii montani din Colibița, după ce au intrat ilegal cu autovehiculele într-un fond cinegetic, intenția lor fiind aceea de a culege afine și ciuperci.

”În această dimineață, jandarmii din cadrul Postului Montan Colibița au fost sesizați cu privire la faptul că în fondul cinegetic, pe drumul forestier Repedea, în zona numită Tănoguri, au intrat ilegal mai multe autovehicule. Jandarmii montani au depistat la fața locului patru autoturisme aflate pe raza fondului cinegetic, încălcându-se astfel prevederile legii nr. 407 din 2006, a vânătorii și a protecției fondului cinegetic. Totodată, la fața locului jandarmii au depistat 12 persoane care recoltau produse nelemnoase (afine și ciuperci), încălcându-se astfel prevederile legii nr. 171 din 2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice”, a precizat Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

În această situație, jandarmii au aplicat amenzi în valoare de 4.000 de lei, pentru circulația cu mijloace auto în fondul cinegetic, fără acordul gestionarului. De asemenea, au fost aplicate și 8 avertismente scrise pentru recoltarea ilegală de produse nelemnoase specifice.

 

FOTO

      

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri