Se fac angajări din sursă externă la Penitenciarul Bistrița

1994

Administrația Națională a Penitenciarelor anunță că în 41 de unităţi din subordine au fost scoase la concurs un număr total de 700 de posturi de agent în cadrul sectorului operativ (665 – bărbaţi, 35 – femei). Angajările se fac din sursă externă. 

Potrivit unui anunț al Administrației Naționale a Penitenciarelor, dintre cele 700 de posturi de polițist de penitenciare, 10 sunt disponibile la Penitenciarul Bistrița. Se caută 10 bărbați, aceștia urmând să își desfășoare activitatea în sectorul operativ.

Condiţiile necesar a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor sau la sediul unităţii organizatoare. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structurile de resurse umane din cadrul Penitenciarului Bistrița – 0263 238 175, interior 107 sau prin e-mail la adresa concurs-bistrita@anp.gov.ro.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 12 octombrie 2020, ora 16.00.

Administrația Națională a Penitenciarelor face precizarea că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

În prezent, în Penitenciarul Bistrița sunt încarcerate 390 de persoane.