Și-a agresat soția și mama. De data asta ajunge după gratii

601

Un bărbat cercetat pentru violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii de investigații criminale. În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La data de 3 octombrie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 33 de ani, din Runcu Salvei, bănuit de comiterea faptelor.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 25-26 septembrie a.c., bărbatul ar fi agresată-o atât pe soția lui, o tânără de 21 de ani, cât și pe mama acestuia, o femeie de 51 de ani, din Bistrița. Totodată, polițiștii au constatat faptul că, în aceeași perioadă, bărbatul ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal și ar fi amenința-o cu moartea pe soția sa.

Cercetările continuă de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.