Și la Sângeorz-Băi va fi organizată o campanie de vaccinare de tip drive-through

171

O nouă campanie de vaccinare de tip drive-through se va desfășura în județul Bistrița-Năsăud, de această dată în orașul Sângeorz-Băi. 

Continuăm suita de campanii drive-through, de această dată în Sângeorz-Băi! Duminică, 23 mai, o echipă de vaccinare va administra serul Johnson&Johnson (care nu necesită rapel). Este necesar să facem tot ce putem pentru ca imunizarea să fie mult mai accesibilă pentru cetățeni, iar acesta este un prim pas pentru zona Sângeorz-Băi, unde așteptăm și locuitorii de pe Valea Someșului. Încă o veste bună este că avem în lucru, împreună cu primarul Traian Ogâgău și colegii din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, derularea procedurilor pentru deschiderea unui centru permanent de vaccinare în acest oraș. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare la campania drive-through Sângeorz-Băi”, a precizat prefectul județului Bistrița-Năsăud.

Campania se va desfășura în Parcul stațiunii Sângeorz-Băi, unde va avea loc și un eveniment public – ”Târgul lapcelui ge’ oi de pe Valea Someșului”.

Aceasta va fi cea de-a treia campanie de vaccinare de tip drive-through. Primele două au fost organizate la nivelul municipiului Bistrița, în cadrul acestora vaccinându-se un număr de peste 1.500 de persoane.