Șmecheri beți criță , diasporeni aroganți și șoferi fără carnet, aștia sunt cei care se aleg cu dosare penale pentru modul cum circulă pe drumurile din Bistrița-Năsăud

573

Un tânăr, de 23 de ani, din Dobric, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism în orașul Beclean, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând fiind pozitiv, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere suspendat.

Cercetările continuă de către Poliția oraș Beclean, fiind întocmit dosar penal pentru ,,conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice” și ,,conducerea unui autoturism fără permis de conducere”.

 

***

La data de 23 iunie a.c., pe DN 17D, în localitatea Nepos, a fost depistat în trafic un bărbat, de 32 ani, din Năsăud, care conducea un autoturism cu numărul de înmatriculare provizoriu expirat din data de 20 mai 2019. În cauză cercetările continuă de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

***

La data de 22 iunie a.c., un tânăr, de 22 ani, din comuna Nimigea, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DN 17D, pe raza localității Ilva Mică, având dreptul de a conduce suspendat.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

***

În seara zilei de 21 iunie a.c., polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe o stradă din municipiu.

În momentul legitimării, acesta a prezentat un permis de conducere provizoriu, emis de autoritățile din Marea Britanie, care nu este valabil pentru conducerea autovehiculelor pe drumurile publice din România.

Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice”.

***

La data de 21 iunie a.c., un bărbat, de 64 de ani, din Figa, a fost depistat în timp ce conducea un moped neînregistrat pe DJ 172, între localitățile Beclean și Figa, fără a poseda permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

***

În cursul zilei de 21 iunie a.c.,  un tânăr, de 27 de ani, din comuna Zagra, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, pe direcția de mers Piatra spre Salva, având permisul de conducere reținut.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea  infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.