Şofer fugar, căutat după ce a accidentat o femeie

334

Un șofer care a accidentat o femeie și a fugit de la locul accidentului este căutat de polițiști. Oamenii legii fac apel la populație să ajute la identificarea șoferului. 

La data de 19 august, polițiștii Biroului Rutier au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier, în municipiul Bistrița. La fața locului, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că o femeie de 44 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie din municipiul Bistrița, ar fi oprit autoturismul pe partea dreaptă a părții carosabile. În momentul în care a deschis portiera și a pășit pe partea carosabilă, femeia a fost surprinsă și accidentată de un alt autoturism, al cărui conducător auto a plecat de la fața locului, abandonându-l. Conform informațiilor furnizate, este vorba despre un bărbat de aproximativ 1,80 m înălțime, brunet, îmbrăcat cu un tricou de culoare albă și pantaloni de culoare închisă”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturismul din imagine sau date care să ajute la identificarea bărbatului sunt rugate să se adreseze Poliției Municipiului Bistrița sau să apeleze numărul de telefon 0263 203 012.

IPJ Bistrița-Năsăud anunță că polițiștii Biroului Rutier continuă investigațiile în cadrul unui dosar penal întocmit vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.