Stelian Dolha și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. ”Aduc gazul în fiecare casă din județ”

394

Candidatul susținut de Alianța PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud – Stelian Dolha – și-a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral Județean. Cu această ocazie, Stelian Dolha a făcut și o promisiune locuitorilor județului Bistrița-Năsăud. 

În cazul în care va ajunge președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, promite că va rezolva problema rețelelor de gaze naturale în județ.

Promisiunea pe care o fac locuitorilor acestui județ: în patru ani de zile, gazul ajunge în fiecare casă din județul Bistrița-Năsăud. Și îmi pun mandatul pe masă!”, a declarat Stelian Dolha într-o conferință de presă.

De asemenea, Stelian Dolha a vorbit și despre motivele care l-au determinat să ia decizia de a candida la alegerile locale din toamna acestui an.

M-am decis să candidez pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, renunțând la funcția de prefect, din mai multe motive. M-am săturat ca județul Bistrița-Năsăud, timp de 8 ani de zile, să fie o feudă roșie, politizată cap-coadă. În cele 8 luni în care am fost prefect al județului Bistrița-Năsăud mi-am dat seama că instituțiile noastre sunt căpușate politic. Instituțiile din județul Bistrița-Năsăud sunt pline de nepotism și de oameni care au un singur criteriu – carnetul de partid roșu. Cu astfel de oameni nu o să putem să facem niciodată administrație sau performanță administrativă. (…) M-am decis să candidez pentru că județul Bistrița-Năsăud nu are viziune, pentru că astăzi suntem un fel de Teleorman al Transilvaniei sau un fel de Vaslui al Transilvaniei deoarece avem cele mai mici salarii”, a mai adăugat Dolha.

Odată cu depunerea candidaturii lui Stelian Dolha, reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS au depus și dosarele candidaților la funcțiile de consilieri județeni. Pe listă figurează 38 de candidați.

Nr crt Nume Prenume
1 DOLHA NECHITA-STELIAN
2 SIGHIARTĂU ROBERT-IONATAN
3 HOGNOGI SORIN
4 ȚIOLAN GRIGORE
5 MITITEAN SORIN-AUREL
6 DEDEAN-BORTĂȘ IOAN
7 COMAN SAMUEL-LEON
8 FLOREAN OVIDIU IOSIF
9 GANEA OCTAVIAN MIHAI
10 MOLDOVAN FLORIN CRISTIAN
11 ZĂGREAN IOAN
12 SCUTURICI GHEORGHE

 

 

13 CÂRLIG CRISTIAN  COSTEL
14 MARICA MARIUS-MACEDON
15 CALO VIORICA
16 RUS MARIN VASILE
17 RUS DORU OCTAVIAN
18 SBÂRCIU CĂLIN
19 SIGMIREAN-POP DOINA-MARIA
20 CRISTEA DANIEL ALIN
21 IONUȚIU ALIN
22 HOGNOGI GHEORGHE-GAVRILĂ
23 WECHTER RADU COSMIN
24 MUREȘAN MIHAI

 

25 HĂȘMĂȘAN TEODOR TIBERIU
26 POP ALEXANDRU IOAN
27 VLAȘIN DORIN NICOLAE
28 RUSU BOGDAN DORU
29 PAȘC ROXANA BIANCA
30 POP ELENA-MARIA
31 SCRIDONESI MIHAI GABRIEL
32 SAS DORU FLORIN
33 ROPAN IONEL
34 FOROGĂU MARIAN VIOREL
35 AVRAM SORIN

 

36 CICȘA STELIAN OCTAVIAN
37 TIMBUȘIU NICOLAE-IULIAN
38 GUZU LOGIN